Saftiga muffins med en len chokladfrosting.
Riktigt fina blir de i muffinsformar i en muffinsplåt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa smör och socker vitt och pösigt, tillsätt ett ägg i taget.
Smält chokladen i mikron eller över vattenbad. Tillsätt chokladen till äggblandningen.
Tillsätt yoghurt och salt, sikta i mjöl och bakpulver genom en sil, vänd snabbt in i smeten med en slickpott.
Häll smeten i formarna och baka mitt i ugnen ca 15 minuter.
- Undertiden muffinsen är i ugnen så gör du frostingen.
Vispa smör, färskost, kesella och florsocker till en jämn smet.
Smält chokladen i mikron eller över vattenbad.
Vänd in chokladen i smeten med en slickepott.
- Spritsa på kakorna när de har svalnat.
Publicerat den
3 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar