Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade jordgubbar & vinddruvor med parmaskinkalindad grissini

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergott som plockmat. Sockerfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj jordgubbarna och dela dem på mitten och behåll flugan på. Skölj vindruvorna. Blanda chokladen och smält den i ett vattenbad. Doppa jordgubbarna och vindruvorna i chokladen och lägg dem på ett fat så de stelnar.
  2. Sätt in dem i kylen en stund. Vira en skiva parmaskinka runt varje grissinipinne. Lägg allt på samma fat och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 5 januari 2009

    Detta hade med hem till oss nyår och det tackar vi för. Det var jätte smarrigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.