Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondant med nutella

 
Skriv ut

Recept från Allt om mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka chokladen och smält den med smör på svag värme i en liten kastrull. Sikta ner kakao, mjöl, vaniljsocker och salt. Vispa ägg och florsocker fluffigt och vänd ner det i chokladsmeten. Vispa i grädden.
  3. Smörj och mjöla fondantformarna . Fyll formarna till 2/3 och klicka sedan i en tesked nutella i mitten av varje form.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 8 minuter. Låt svalna en aning och vänd upp och ner på en assiett eller servera direkt ur formen. Serveras med glass eller grädde och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.