Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladganache till tårta

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel och supergod chokladganache, välj själv om du vill göra vit, ljusbrun eller mörkbrun.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen fint, värm grädden så den nästan kokar. Häll över den hackade chokladen låt stå ca 30 sek. rör runt till chokladen smält och det blivit krämigt. Ställ i kylen ca 30 minuter (det ska bli ordentligt kallt!). Vispa med elvisp. Bra fyllning, går även att använda som täcke eller att garnera (spritsa) med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.