Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladglass med marshmallows

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

För choklad älskare

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman vatten, socker och kakao i en kastrull. Sjud under omrörning några minuter på svag värme. Kyl i vattenbad Vispa grädden och hacka chokladen. Blanda grädde och den hackad choklad i den kalla chokladsås. Vänd sedan ner marshmallowsbitarna. Klä en skål som rymmer ca 1 liter med plastfolie. Häll smeten i formen. täck med folie och ställ i frysen minst 4 timmar. Ta upp glassbomben, ta bort plasten och pudra över kakao. Skär upp i bitar med vass kniv och låt dem börja tina, det går ganska snabbt. Servera med hallon och några marshmallows.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maristo 13 oktober 2008

    Hittade detta recept på Allt om Mat. Har inte prövat det förrän nu i helgen. Jätte-enkelt att göra och supergott. Alla vid bordet älskade denna efterrätt, gammal som ung.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.