Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladig kladdkaka med geishabitar

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lyxig variant på klassisk kladdkaka. Kraftig chokladsmak och inte sockrig. Servera med vaniljglass, grädde och lite sommarbär!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 170 grader. Smöra och bröa en springform. Smält margarinet. Smält chokladen. Vispa med el-visp ihop övriga ingredienser i en bunke. Tillsätt margarinet och chokladen. Vispa i ett par minuter så smeten blir riktigt krämig. Häll i formen och peta i bitar med Geisha Grädda i ca 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.