Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka - diabetiker

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Härligt god chokladkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º. Smörj och bröa en liten avlång form på 1 liter.
  2. Vispa upp ägg, Hermesetas lättströ och 1 msk hett vatten. Vispa tills smeten blir luftig.
  3. Tillsätt flytande margarin och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Sikta ner mjölblandningen genom en trådsil i smeten. Rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten i formen och grädda kakan i 25 - 30 minuter i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.