Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med mandel - LCHF

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt fluffig!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en form med löstagbarkant. Låt det brynta smöret svalna lite, tillsätt chokladen i bitar. Vispa ägg fluffigt, min 5 min. Tillsätt philadelphian i omgångar under vispningen. Rör sedan ner chokladsmöret och blanda väl. Häll smeten i formen och strö över mandlar/nötter. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min, 200 grader. Servera med grädde, (LCHF glass) eller bär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Blanche 20 maj 2009

    oooh, detta låter såå smarrigt! Måste testas!

  • alvber90 24 juli 2010

    Jag ska i nästa vecka ha 20årskalas och har försökt i en bra tid tillbaka att hitta några goda LCHFrecept till min mor som håller väldigt fast på den "dieten". Ska absolut göra denna kaka som special-tårta till henne! TackTack!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.