Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkakor med chili och salt

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Salt lyfter chokladsmaken, här får kakorna även extra sting från tabasco. Knapra dem gärna till ett glas kall mjölk, mums! 82 kalorier per kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i mindre bitar. Mixa smör, socker, salt, tabasco, kakao, vetemjöl och bakpulver i en matberedare. Rulla 20 små bollar av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Platta ut dem till ½ cm tjocka kakor. Strö flingsaltet över och grädda dem i mitten av ugnen i 8 minuter. Låt svalna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.