Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka i mikro

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smidig om man får hastigt besök...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao, vanilj och rör ner det i äggsmeten. Smält margarin på full effekt 1½ min. Rör ner det. Häll smeten i en rund form ca 30 cm i diameter.
  2. Fulleffekt 6-8 min. Strö över lite strössel. Låt svalna. Ställ den kallt. Servera med lättvispad grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.