Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med knäckig kokoskola

(1 kommentar)  
Skriv ut

Seg och god kaka du gör i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader varmluft eller 200 grader vanlig ugnsvärme.
  2. Vispa ägg och socker poröst.
  3. Blanda övriga torra ingredienser i en bunke och smält smöret.
  4. Blanda i mjölmixen och det smälta smöret i ägg-sockerblandningen och blanda varsamt.
  5. Smörj en långpanna och ströa med kokos
  6. Häll i smeten och grädda 12-14 min i mitten av ugnen.
  7. Blanda samman alla ingredienser till toscasmeten i en kastrull utom kokosen. Låta koka upp och lyft av kastrullen. Rör i kokosen När kakan är klar i ugnen, tag ut den och bred över glasyren. Ta ut kakan, bred smeten över och grädda ytterligare 10 min. Här är det en stor fördel med varmluft eftersom det blir en jämnare värme.
  8. Låt kakan kallna och skär i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nasiki 4 mars 2012

    i Spanien du måste lägga 20 minuter inte 10,den är en söt och god kaka ,en 5

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.