Denna läckra kaka har en kladdig browniebotten som täcks av knäckig kokostosca. Du kommer snart märka att denna kaka är försvinnande god!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200º.
- Smöra och mjöla en långpanna 30 x 40 cm.
- Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
- Tillsätt kakao, salt, vaniljsocker och mjöl i äggsmeten. Rör till sist ner det smälta smöret.
- Häll smeten i långpannan och grädda kakan ca 10 min.
- Gör under tiden kokostoscan: Koka ihop kokos, socker, sirap, vispgrädde och smör till en tjoc smet. Rör hela tiden.
- Ta ut formen ur ugnen och bred kokostoscan över chokladkakan. Grädda ytterliggare 10 min. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor.
Publicerat den
11 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar