Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med smak av cappuccino glutenfritt

 
Skriv ut

Konsistensen är som en kladdkaka och den är jättegod. Smakade den hos mitt systerbarn då hon och barnen är gluten så bakas allt i gluten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet och häll i en ca 1,5 liters form som är smörad och bröad (med kokosflingor).
  2. Grädda i nedre delen av ugnen i 175°, ca 30 min.
  3. Kakan ska vara lite kladdig i mitten då är den godast. Smält blockchoklad ( med smak av cappuccino) och bred över kakan. Servera gärna kakan med lite syrlig fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.