Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka Rawfood

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar 40 minuter
Skriv ut

Jag hade en sorbet och några hallon till, smakar ljuvligt.

Ingredienser

Instruktioner

Jag hade inte färska dadlar, så jag la dom i ett vattenbad i ca 2 1/2 timmar. Lägg alla ingredienserna i matberedaren och mixa till en slät massa. Ta fram en rund form, (jag tog en pajform) och tryck ut kakan jämt över hela formen. Ställ in kakan i frysen i ca en timme innan servering, sedan förvarar du den i kylskåpet (om det blir något kvar vill säga). =P

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.