Utsökta små bakverk som inte alls är svåra att göra.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Nyp ihop smör, mjöl och socker. Tillsätt vatten och knåda till en deg. Tryck ut i 8 formar och ställ i kylen 15 minuter. Nagga med en gaffel och grädda mitt i ugnen i 10 minuter.
- Värm den karamelliserade mjölken försiktigt och vänd ner den hackade chokladen. Fördela chokladkolasåsen i de gräddade pajskalen och ställ kallt 30 minuter.
- Karamellpopcorn:
Smält socker och vatten under omrörning i en stor stekpanna. Häll i popcorn och vänd snabbt runt i sockret. Gör i omgångar om stekpannan är liten. Häll ut på bakplåtspapper och låt svalna.
- Garnera chokladkolapajerna med karamellpopcorn.
Publicerat den
20 februari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar