Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isad apelsinsoppa med chokladkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att men har soppa till dessert är väl inte så vanligt, men här kommer en riktigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv vaniljstången och skrapa ner fröna i en kastrull. Lägg i vaniljstång, socker, apelsinsaft och citronsaft. Koka upp. Rör ut mjölet i lite vatten och vispa ner redningen i soppan. Låt soppan koka upp och dra den från värmen. Låt soppan kallna och ställ den sedan i frysen. Lägg i en klick chokladkräm vid servering, Garnera med frukt eller bär och hyvla över choklad.
  2. Chokladkräm: Vispa alla ingredienser utom likören med elvisp så att krämen blir fluffig. Blanda i likören precis vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.