Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit sockerfri chokladkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god chokladkräm, sockerfri á la GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i en skål över en kastrull med vattenbad.
  2. Vispa samman chokladen med ägget och äggulan tills det blir till en jämn smet.
  3. Tillsätt sedan Hermesetas ströet och crème fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm.
  4. Häll upp i glas, låt sedan chokladkrämen stå minst en timma i kylskåp.
  5. Innan serveringen lägg i bären och sikta gärna lite Hermesetas strö över bären, både vackert och gott. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • magnil78 26 februari 2012

    Vart hittar du sockerfri vit choklad????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.