Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckflarn med chokladfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda knäckiga knäckflarn med krämig chokladfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om så att allt blandas väl.
  2. Lägg med hjälp av en tesked smeten på antingen en smord plåt eller bakplåtspapper. Kakorna brer ut sig och blir rätt stora, lämna därför plats på plåten.
  3. Grädda kakorna i 200 gradig ugnsvärme i cirka 5 minuter.
  4. Vill man ha böjda flarn kan man lägga dem på en flaska eller något liknande, till dess att de kallnat. Men då går det inte att använda chokladkrämen.
  5. Blanda de torra ingredienserna till chokladkrämen. Rör ihop smöret och blandningen, tillsätt därefter äggulan.
  6. Bred blandningen på ett flarn och tryck försiktigt ett andra flarn på krämen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillakockan 3 september 2012

    Tack för receptet! Kakorna blev galet goda. Kommer definitivt baka dem igen, snart :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.