Instruktioner
Hacka snabbt samman alla ingredienserna till mördegen och lägg den kallt att vila ca 30 min.
Bryt chokladen till fyllningen i mindre bitar. Ge crème fraichen ett uppkok och ta från värmen. Tillsätt chokladen och rör tills den smält och krämen är blank och slät.
Klä en liten långpanna 18 x 25 cm med bakpapper. Sätt ugnen på 200 grader.
Dela mördegen i 2 delar och tryck ut den ena degbiten jämnt i botten på formen. Bred ut chokladkrämen ovanpå. Kavla ut deg nr 2 i samma mått som formen. Lyft över och lägg den på chokladfyllningen. Stick några hål med en gaffel genom deglocket.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 25-30 min. Låt kallna i formen.
Blanda samman florsockret och vattnet till en slät glasyr. Stjälp varsamt upp kakan ur formen och bred på glasyren jämnt över ytan. Låt glasyren stelna och skär därefter upp i bitar.
Åh, dessa är jättegoda! Tror receptet stod i en Allers första gången jag testade dessa. De blev snabbt en favorit och har gjorts flera gånger sen dess! :) Laddar även upp en bild!