Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm till tårta/cupcakes

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superenkel att göra och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till alla ingredienser. Ställ in i kylen i 30 minuter så att sockret löses upp. Vispa sedan till det bildas toppar.
  2. God till att fylla eller spackla tårtan el som topping på en cupcake.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Takiim 16 januari 2011

    Äta krämen direkt el på en cupcake uppfattas lite stark smak men i tårtor är den perfekt..för den uppväger det söta i tårtan..

  • Virvlande 16 mars 2013

    Jag gjorde fel. Skulle göra halv sats, hällde i 1,5 dl grädde, men delade inte resten (hällde alltså i en dl kakao och en dl socker) Det blev stelt utan mycket vispning, gott och funkar i tårtan. ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.