Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm med hallon och maräng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den blanka chokladkrämen smakar ljuvligt till färska hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Koka upp grädde och florsocker och häll över chokladen. Rör tills chokladen smält. Häll upp på tallrikar och låt stelna i rumstemperatur.
  2. Garnera med hallon, halverade maränger, nötter och citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 28 september 2011

    Smaskig och superenkelt! Jag serverade med lättvispad grädde eftersom jag glömt köpa maränger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.