Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm till tårtor och bakelser

(2 kommentarer)  
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Krämen blir riktigt tjock och påminner lite om smörkräm i konsistensen. Mycket användbar till fyllning och dekoration i tårtor och bakelser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kakao och florsocker och rör kraftigt ner grädden. Går bra att använda elvispen. Tjocknar snabbt.
  2. Kan smaksättas med t.ex. rom, arrak m m.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • millacamron 6 april 2008

    Jättegod och lätt kräm att göra. Jag hade den till chokladmuffins och några physalis till.

  • kossan 10 oktober 2008

    Så himla god och enkel att göra. Detta har blivit en återkommande chokladkräm till kakorna i vårat hem. Gärna med några droppar arrks hushållsarom i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.