Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmaränger

 
Skriv ut

Maränger med choklad och kanderade rosenblad och violer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 130 grader.
  2. Blanda äggvita och socker i en rostfri bunke. Sätt den i vattenbad och värm smeten till 55–60 grader under vispning. Ta bort bunken och vispa med elvisp tills marängen har kallnat.
  3. Smält chokladen på låg effekt i mikron och vänd ner i marängen så att den blir marmorerad. Klicka ut maränger med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Krossa rosor och violer i en mortel och strö tillsammans med nötterna över marängerna.
  5. Grädda marängerna i nedre delen av ugnen i cirka 35–40 minuter, de ska vara lite sega i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.