Chokladmousse gi recept

Laddar...
Din sökning gav 30 träffar
Ginas sommartårta

Underbar tårta med bra kombination av en söt och en syrlig fyllning. Går även att byta ut mot andra mousser! Denna kombination är dock väldigt uppskattad hemma hos mig!


En inte allt för onyttig chokladm..

Alla blir lika förvånade när man berättar vad denna chokladmousse innehåller, de kan inte tro att den är gjord av avokado utan tror bara att det är en supergod mäktig chokladmousse! Perfekt för oss ch..
Chokladbavaroise i tre färger

En fantastisk tårta som inte är så komplicerad att göra som den kanske ser ut. Receptet på tio bitar är väl tilltaget. Tårtan på bilden har jag gjort på dubbel sats, 20 bitar, men det räcker gott och ..Akutmottagningens chokladtårta.

Fantastiskt god moussefylld chokladtårta där receptet fanns i en gammal tidning på akutens väntrum. Chokladmoussen gör du enkelt själv. Tårtan tar lite tid och måste planeras och påbörjas dagen före ..
Chokladmousse med glöggsås och pepparkaksfnös
Chokladmousse med glöggsås och pe..

En oslagbar juldessert för den som gillar choklad, glögg och pepparkakor. Moussen går naturligtvis att servera skilt för sig men glöggsåsen tillför lite syrlighet och pepparkakorna krispighet.


Chokladmousse
Chokladmousse

Helt otroligt enkelt och gott! snabblagat dessutom, kan förberedas om man har mycket annat att göra. I receptet ges förslaget att moussen ska serveras med jordgubbar och basilikasås, men den var fin..


Oslagbar chokladmousse!
Oslagbar chokladmousse!

Absolut den godaste chokladmoussen som finns. Ser dessutom lite lyxig ut när man toppar med färska hallon och de smakerna gifter sig perfekt.


Fryst chokladmoussetårta
Fryst chokladmoussetårta

Det här är en given succé. Du gör tårtan färdig i förväg och behöver bara ta fram den ur frysen en stund innan den ska serveras. Täck den noga med plast om den ska stå mer än någon dag i frysen. Använ..Raw chokladmousse
Raw chokladmousse

Vilken oväntad grön ingrediens finns i den här sammetslena moussen? Dina gäster kommer aldrig att gissa rätt!Bröllopstårta med citronbotten
Bröllopstårta med citronbotten

Att göra en bröllopstårta är aldrig enkelt och kanske inget man ska ge sig på om man är stressad och nervös inför sitt eget bröllop. Men har man en fingerfärdig släkting som älskar att baka är den här..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept