Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med hallon och blåbär

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

mycket god, lätt och snabb efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen och vispa vitorna till ett hårt skum. Blanda äggulorna och flytange honung.
  2. Smält chokladen i mikro eller i vattenbad och blanda med ägg- och honungsblandningen.
  3. Vänd ihop de uppvispade äggvitorna med choklad- och ägguleblandningen.
  4. Fördela smeten i 2-4 portionsglas och dekorera med någon frukt, helst färska eller frysta hallon och blåbär. Servera genast eller låt den stå i kylskåpet en eller ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.