Mandelmassebotten:
Mixa mandelmassa med ägg, maizena och kakao.
Bred ut smeten på bakplåtspapper i 12 rundlar.
Grädda i 175°, 10–12 minuter på nedersta falsen.
Ta ut och låt svalna på plåten.
Apelsinchokladmousse:
Hacka två chokladkakor och smält i vattenbad.
Vispa grädden lätt, ställ kallt.
Dela äggulor och vitor i varsin bunke.
Vispa äggvitor hårt, ställ kallt.
Vispa ihop äggulor med florsocker.
Blanda i den smälta chokladen.
Vänd i grädden och sedan äggvitan.
Lägg i spritspåsar och ställ i kyl 2–3 timmar.
Blanda Philadelphia och marmelad till en jämn smet. Bred ett tunt lager på 8 bottnar.
Spritsa mousse på 4 bottnar. Lägg på 4 bottnar med marmeladost. Spritsa ett nytt lager mousse.
Lägg på de sista bottnarna. Toppa med mousse och återstående hackad choklad.