Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med tryffel och hallon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Har inte prövat dessa ännu, men det kommer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Börja med fyllningen. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i vattenbad eller mikro. Rör ned margarinet och rör till en slät kräm.
  3. Blanda samman alla torra ingredienser till kaksmeten. Vispa samman ägg, mjölk och matfett lätt och tillsätt detta till de torra ingredienserna. Rör till en slät smet. Fördela hälften av smeten i stora amerikanska muffinsformar och tryck upp den lätt mot kanten. Fördela chokladkrämen mitt på muffinsarna och lägg på hälften av hallonen.
  4. Skeda över resten av smeten och lägg på de sparade hallonen. Strö över den vita chokladen och grädda muffinsarna mitt i ugnen 20 - 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.