Maffiga choklad- och kaffemuffins som du toppar med len frosting och en söt liten marsipanros
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°
- Bryt chokladen i bitar.
Smält den på svag värme tillsammans med smöret.
Ta från värmen och rör ner kaffepulvret.
- Vispa äggen och sockret vitt och poröst.
- Sikta ner de torra ingredienserna.
Tillsätt gräddfilen och chokladsmeten.
Rör den varsamt slät.
- Fördela smeten i muffinsformarna, fyll dem till ¾.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Ta ut och låt svalna.
- Frosting:
Rör samman osten, smöret och florsockret till en slät kräm.
Krossa kaffepulvret tills konsistensen är snusmalen och sikta ner i krämen tillsammans med kakaon. Rör om.
- Bre frosting på de kalla muffinsen.
Garnera med marsipan som formats till blommor och blad.
- Lycka till! Njut
Publicerat den
11 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar