Blanda samtliga torra ingredienser i en bunke. Blanda väl så att bikarbonaten fördelas ordentligt.
Tillsätt under omrörning honung, rapsolja, vaniljkesella, mosad banan, kakao, röda vinbär och de uppvispade äggen. Rör till en kladdig men sammanhållande smet. Klicka med en sked ut smeten i formar på bakplåtspapperklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Låt svalna på galler.
Servera muffinsen med en kvist röda vinbär på toppen och en klick vaniljkesella. Går också utmärkt att frysa.
Jag upptäckte att jag inte hade några muffinsformar när jag redan börjat röra till smeten. Så jag använde en kransform o gräddade med lite lägre ungsvärme i 40 minuter.Det gick utmärkt. Använde sesamfrön till formen, som jag mestadels gör. Kakan blev urgooood!
Jag upptäckte att jag inte hade några muffinsformar när jag redan börjat röra till smeten. Så jag använde en kransform o gräddade med lite lägre ungsvärme i 40 minuter.Det gick utmärkt. Använde sesamfrön till formen, som jag mestadels gör. Kakan blev urgooood!