Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpannacotta med hallon

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

...perfekt avslutning på en god middag...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
  2. Hacka chokladen grovt.
  3. Koka upp Milda Visp och socker i en kastrull. Dra kastrullen från värmen. Lägg i chokladhacket och rör tills det smälter.
  4. Krama ur gelatinbladen och låt de smälta ner i chokladblandningen.
  5. Häll upp chokladen i portionsglas/formar. Låt svalna. Ställ in i kylen och låt stelna i ca 4 timmar.
  6. Koka upp hallon, vatten och socker. Låt sjuda ett par minuter.
  7. Servera chokladpannacottan med hallonkompotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.