Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpiroger

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För alla chokladälskare och enklare än såhär blir det garanterat inte!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt smördegen tina. Lägg aluminium folie på en ugnsplåt. Hacka blockchockladen och lägg i mitten på varje smördegsskiva och vik ihop till en trekant. Ta en gaffel och tryck ner kanterna så att smördegen fästs ihop. Lägg in dem i ungen på 200 grader ca 10-15 min tills smördegen har fått lite färg. Ta ut och låt svalna någon minut. Ät och njut.
  2. Tips: Du kan även fylla pirogerna med vitchocklad. Använd fantasin så kan kanske blanda i annat du själv tycker om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.