Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KRÄMIG CHOKLADPUDDING

(4 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Chokladpuddingen tar inte lång tid att göra och den blir frestande god. En klick grädde och säsongens bär smakar friskt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen grovt. Blanda socker och maizena i en kastrull. Vispa i mjölken litet i sänder. Tillsätt den hackade chokladen. Värm blandningen på medelvärme tills chokladen har smält och det börjar koka. Låt blandningen småkoka några minuter tills den tjocknat. Smaksätt med vaniljsocker och häll upp choklad-puddingen i portionskoppar eller en större skål. Ställ i kylskåp ca 20 minuter eller tills den stelnat.
  2. Vispa grädden och lägg en klick på varje portion. Sikta över litet kakao och garnera med bär.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Okänd 5 januari 2008

    MMM,så god.Helt i min smak.Väldigt enkel att göra.

  • Silooy 22 maj 2009

    Väldigt gott och dessutom lätt att göra

  • filika 2 oktober 2009

    Jättegott. Kommer att bli en favorit. Mycket lätt att göra

  • Walla2 6 maj 2016

    Det blev verkligen just sådan chokladpudding som jag förväntade mig! Jättegod, bra konsistens, perfekt smak. Jag kommer ALDRIG mer att köpa puddingpulver...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.