Chokladpuddingen tar inte lång tid att göra och den blir frestande god. En klick grädde och säsongens bär smakar friskt till.
Instruktioner
- Hacka chokladen grovt. Blanda socker och maizena i en kastrull. Vispa i mjölken litet i sänder. Tillsätt den hackade chokladen. Värm blandningen på medelvärme tills chokladen har smält och det börjar koka. Låt blandningen småkoka några minuter tills den tjocknat. Smaksätt med vaniljsocker och häll upp choklad-puddingen i portionskoppar eller en större skål. Ställ i kylskåp ca 20 minuter eller tills den stelnat.
- Vispa grädden och lägg en klick på varje portion. Sikta över litet kakao och garnera med bär.
Publicerat den
13 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
MMM,så god.Helt i min smak.Väldigt enkel att göra.
Väldigt gott och dessutom lätt att göra
Jättegott. Kommer att bli en favorit. Mycket lätt att göra
Det blev verkligen just sådan chokladpudding som jag förväntade mig! Jättegod, bra konsistens, perfekt smak. Jag kommer ALDRIG mer att köpa puddingpulver...