Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladripplade cookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Lyxiga småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält smöret och häll det hett över havreblandningen. Blanda bakpulver och fil. Tillsätt detta och mjöl i havreblandningen. Rör till en jämn smet.
  2. Klicka ut smeten på en bakpappersklädda plåtar. Grädda kakorna i mitten av ugnen ca 8-20 min. Låt kakorna svalna. Smält chokladen och ringla den över kakorna. (Jag brukar hälla chokladen i en påse och klippa hål i ett hörn.) Låt chokladen stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.