Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulltårta med daimsmörkräm

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Mmm älskar daim.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och sikta ner dem. Rör försiktigt ner dem med en slickepott i äggblandningen. Häll smeten i en djup långpanna med bakplåtspapper i. (30x40cm). Grädda i mitten av ugn, 250 grader 5 min. Passa den noga! Då den är klar, vänd direkt upp den på sockrat bakplåtspapper. Tag bort pappret den gräddats på. Låt kallna helt. Blanda det rumsvarma smöret med florsockret med hjälp av en elvisp. Tillsätt vaniljsocker och äggula. Vänd ner den hackade daimen med slickepotten. Blanda väl. Bred smörkrämen på den kalla kakan, rulla ihop som en vanlig rulltårta. Förvaras i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.