Godaste rulltårtan fylls med chokladgrädde och hallonsylt.
Glutenfri.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Vispa grädden fast tillsammans med kakao. Vänd ner sylten.
- Täck en plåt/långpanna med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker riktigt pösigt i 5 minuter. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Sikta ner det i äggsmeten och vänd försiktigt ihop till en jämn smet. Bred ut smeten jämnt på plåten.
- Grädda bottnen mitt i ugnen i 5-6 minuter. Strö socker på ett bakplåtspapper och vänd upp kakan på den. Låt den vila någon minut och dra sedan försiktigt bort papperet. Låt den svalna i några minuter.
- Bred på fyllningen. Rulla ihop kakan från långsidan. Lägg den kallt med skarven nedåt.
Skär rulltårtan i bitar vid servering.
Publicerat den
9 augusti 2014
Liknande recept
Skriv kommentar