Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladrutor

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ej testat det här då min dotter ej är förtjust i choklad, men det låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt mjölken. 2. Blanda mjölmix, bakpulver, vaniljsocker och kakao och rör ner det i smeten. 3. Blanda till sist ner det smälta margarinet. 4 Bred ut smeten i en väl smord form, ca 20x 30 cm. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. 5. Tag ut kakan och låt den kallna. 6. Blanda under tiden ingredienserna till glasyren. Då kakan kallnat helt, bred över glasyren och strö över rikligt med kokos. Tips! Chokladrutorna kan även bakas på Finax glutenfri mjölmix.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.