Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 28 portioner
Skriv ut

Jättegoa, jag lovar!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj o bröa en liten långpanna ca 25x35 cm. Smält mattfettet i en kastrull. Ta kastrullen från värmen o rör ner sockret o äggen. Bland de torra ingredienserna till kakan o sikta ner i smeten. Rör den slät. Bre ut smeten jämnt i formen. Grädda kakan i mitten av ugnen 15-18 min.
  2. Glasyr: Blanda samman alla ingredienser utom matfettet i en kastrull. Låt koka i ca 15 min tills smeten har tjocknat, rör om då och då. Ta kastrullen från värmen o rör ner matfettet klickvis. Bre ut kolasmeten jämnt över kakan, ställ den kallt för att stelna.
  3. Skär upp kakan i rutor. Servera med vispad grädde o lite mandel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • myskusen 13 februari 2010

    Wow,låter farlig goda ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.