Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor på kokosbotten

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Goda munsbitar med luftigt chokladtäcke. Rutorna är dessutom glutenfria!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Riv mandelmassan och rör ihop med äggvitor, kokos och kanel. Lägg bakplåtspapper i botten på en form ca 23x23 cm. Bred ut smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter. Låt kallna.
  3. Smält chokladen i mikro eller över ett vattenbad. Vispa grädden fast. Vispa ner äggulorna i chokladen och rör ner grädden till en jämn smet.
  4. Bred ut chokladsmeten i formen och täck med plastfolie. Ställ kallt att stelna i minst 5 timmar, gärna över natten.
  5. Skär i rutor och garnera med hyvlad choklad och strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.