Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsås

(4 kommentarer)  
Chokladsås Chokladsås
Skriv ut

Chokladsås som tar lite tid men som är värd besväret. Man kan frysa in den i små fryspåsar i lagom storlek. Sen är det bara att ta fram. Tinar fort och så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud sakta socker, mjölk, grädde, smör o salt i en 2-liters kastrull utan lock, rör om då och då!
  2. Lyft från värmen o rör i kakao Vispa m elvisp 8-10min på hög hastighet
  3. Smaka av med att röra i vaniljsockret!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • bettanbom 31 augusti 2008

    Den här chokladsåsen var verkligen värd besväret. Den godaste jag ätit. Succé hemma hos oss. Mums!!

  • belethfiniel 28 mars 2009

    aha håller verkligen med är värt besväret :D måste göra den igen :)

  • LEDIVO 20 juni 2009

    Helt klart värd att stå och vispa de där minuterna. Du får en femma. //KAROLO

  • Maj Björk 9 juni 2018

    Denna goda chokladsås gör jag nu, men hur länge ska den sjuda innan jag vispar i kakao. Tacksam för snabbt svar. ☀️?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.