Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Chokladsås att ha till mina hemgjorda chokladmaränger eller för att ringla över glass.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp socker och vatten så det verkligen bubblar över hela ytan. Ta av kastrullen från värmen och sikta ner kakaopulvret. Vispa ordentligt under tiden. Ge såsen ett snabbt uppkok.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sopranAnna 6 mars 2011

    Jag satte i lite sherry i chokladsåsen :-) Tänkte servera den tillsammans med vaniljglass och fruktsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.