Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsås till kött och vilt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Denna sås är speciellt god till vilt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs gul lök och vitlök i olja på svag värme, den ska inte ta färg. Rör ner kryddor, farinsocker och tomatpuré. Fräs under omrörning.
  2. Tillsätt vatten, smulad buljongtärning, katrinplommon och grädde. Sjud såsen 15 min.
  3. Mixa såsen och koka upp. Tillsätt riven choklad och ev. mer vatten om såsen är för tjock. .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.