Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsnittar med pärlsocker

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Spröda, lite tunna men lite sega inuti ändå!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 °C Lägg alla ingredienserna i en hög på bakbordet och hacka samman. Knåda lite (minsta möjliga) till sist, så det går ihop till en smidig deg.
  2. Rulla ut längder ungefär 2 cm breda och lägg på en bakplåt med bakplåtspapper. Tänk på att de flyter ut, så absolut max tre längder per plåt!
  3. Platta till längderna lite och strö över pärlsocker. Tryck lätt på pärlsockret så det fastnar.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 13 minuter.
  5. Skär sedan längderna på snedden medan de fortfarande är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.