- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Man kan byta ut persikorna med papaya eller mango som mixas till en sås
Instruktioner
- Smält blockchokladen. Rör ner äggulorna en i taget. Smaksätt med vaniljsocker och brandy. Låt svalna.
- Vispa äggvitorna riktigt hårt. Häll i sockret i slutet av vispningen.
- Rör först ner knapt hälften av äggvitorna i chokladen. Vänd sen försiktigt ner resten.
- Smörj och sockra en sufflé form ca 1,5 liter. Häll sen i chokladsmeten.
- Grädda nederst i ugnen på 200C, ca 35 min.
- Mixa persikorna med lite av lagen till en tjock sås. Smaka av med brandy.
- Servera sufflén genast med såsen.
Publicerat den
18 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Sufflén var sådär tyckte jag men såsen var väldigt god!