Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta med jordnötssmör - Raw food

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Överraska dina gäster med en otroligt god chokladtårta med hassel- och cashewnötter. Glutenfri och du behöver ingen ugn till att göra denna tårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienserna till bottnen i en matberedare och pressa ner massan i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Ställ den i kylen medan du gör chokladkrämen.
  2. Mixa de blötlagda cashewnötterna med honung, vatten och salt till en jämn smet. Tillsätt resterande ingredienser i matberedaren och mixa tills du har en slät chokladkräm.
  3. Häll krämen ovanpå bottnen och ställ in den i kylen igen i ytterligare 2-4 timmar. Dekorera med kokosflakes vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.