Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 36-40 portioner
Skriv ut

Apelsin och flingsalt gör tryffeln ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i kvarg och apelsinskal.
  2. Häll chokladen i en aluminiumform ca 15x20 cm. Strö salt över chokladen och låt den stelna i kylen minst 4 tim. Ta ur tryffeln ur formen och skär den i bitar med en vass kniv.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carolin_s 6 december 2008

    Har prövat detta recept fast jag körde utan flingsaltet...riktigt smarrigt blev det!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.