Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladtryffel med pistagenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Blanda i kesella, vodka och nötter.
  2. Låt chokladen stelna i kylskåpet minst 2 timmar. Rulla den till bollar med hjälp av en liten sked eller spritsa chokladen till små toppar. Om smeten blir kladdig, låt den stelna i kylskåpet en stund innan du fortsätter.
  3. Rulla bollarna i hackade pistaschnötter eller strö lite hackade över de spritsade chokladtopparna. Förvara tryffeln i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monac 26 november 2007

    åhhhhh,det låter himelskt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.