Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkatryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Chokladtryffel med polkagris-krisp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vispgrädde. Bryt mörk choklad i småbitar i en stor skål. Häll den kokande grädden över. Klicka ner smör.
  2. Vänta ett par minuter innan du blandar försiktigt till en slät kräm. Mortla polkagrisarna så smått som möjligt. Blanda i dem.
  3. Låt stå kallt ca 30 min, rör om igen. Låt stå kallt ytterligare ca 20 minuter eller tills det har blivit en fast, men inte hård, massa.
  4. Gör små kulor av massan, rulla i florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.