Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel med krokant

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Väldigt fina tryfflar, chokladdoppade, lite krispiga och jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret i en stekpanna, rör om när det smält. Tag av från plattan när sockret fått färg, blanda i nötterna. Häll på bakplåtspapper och låt stelna. Bryt den då i mindre bitar och mixa till pulverform.
  2. Smält choklad och smör i vattenbad. Blanda ner grädde. Sikta ner florsocker och krokant, men spara 2-3msk av den. Rör om, ställ i kyl i ca 20 min. Forma kulor, doppa dom i smält choklad och garnera med siktad krokant på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.