En underbart god chokladtårta med chokladtryffel.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret i en kastrull och ta den från plattan.
Rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Bred ut smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
- Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter. Kakan skall vara lite lös i mitten. Koka under tiden upp grädde och smör i en kastrull och ta bort från plattan. Hacka chokladen, rör ner och låt smälta. Låt tryffeln halvstelna i kylen, ca 1 timme.
- Bred den över kakan och strö över nötterna.
Låt stå kallt minst 1 timme före servering.
Publicerat den
9 januari 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
good http://www.darinkamontano.com/ http://www.awfmmellowtouch.net/ http://www.rajasthantour-travels.com/ canada goose parka http://www.rajasthantour-travels.com/