Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizo med mexikansk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förutom att kryddstark chorizo med bönsallad är gott, är det här bra mat för den som vill ligga lågt med kolhydraterna. Getosten bryter av med lite syra och krämighet. Getost är inte speciellt mexikanskt, men supergott i den här salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela körsbärstomaterna i halvor. Skär avokadorna i tärningar och paprikan i bitar. Skala och hacka löken. Skölj bönorna om de kommer från burk. Bred ut tomater, avokado, paprika, lök, svarta bönor, och salladsblad på ett fat.
  2. Hacka chilin fint. Blanda chili, limesaft, ketchup, olja, finhackad koriander och salt till en dressing.
  3. Smula osten över salladen och häll på dressingen. Stek chorizo och servera till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.